2013年6月17日月曜日

鶏の竜田揚げ/fried chicken

鶏肉は骨付きで売ってることが多い。
下処理は面倒だけど安いので辛抱。
They often sell chicken with bones at the supermarket.
Removing bones before cooking something is a little bit bother for me,
however, they are too cheap to complain.


骨付き鶏もも肉(RM6.99/kg)。500g買っても100円ちょっと。
chichen thigh chops(RM6.99/kg). Only about 100 yen for 500g.


鶏の竜田揚げ
和風ラタトゥイユ
小松菜と干し海老の煮浸し
かぶの味噌汁&白米
ハニージャックフルーツ&ぶどう

fried chicken with grated radishes
Japanese tasted ratatouille
simmered komatsuna and dried shrimp
miso soup and rice
honey jack fruits and grapes 

0 件のコメント:

コメントを投稿